top of page

Stibula Tori

Dit is de eerste editie van de digitale nieuwsbrief van Stibula. Deze zal maandelijks worden uitgebracht. In de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van alles dat gebeurd te Stibula. Ook zullen er verhalen uit de wijk Latour worden opgenomen. De nieuwsbrief wordt opgemaakt door de leden van het Stibula Youth Volunteer Corps. Aan deze editie hebben de volgende leden meegewerkt: * Kalinshia Riedewald * Damiendo Plein * Sven Koster

* Rochelle Hasselbaink * Saday Elliot * Rubia Berghout

Wilt u ook maandelijks op de hoogte worden gehouden van hetgeen er allemaal in uw buurthuis gebeurt? Zorg ervoor dat u zich registreert voor de nieuwsbrief. Dat kan via deze link.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page