top of page

Kan jij al schaken?


De schaaklessen van Stibula zijn intussen alom bekend. Er zijn al een aantal spelers voortgekomen uit de Stibula schaakgroep die het zowel nationaal als internationaal erg goed hebben gedaan. Zo heeft Rafe Wilson Suriname en Stibula onlangs vertegenwoordigd bij de CONSUDE GAMES in PERU die van 1 tot 9 december werden gehouden. Omdat er de afgelopen maandn is gebleken dat er een groei in interesse is onder de jongeren is dit jaar er voor gekozen om de lesdagen aan te passen. Zo worden dit jaar de schaaklessen verzorgd op de dinsdag en woensdag van 17.00 - 18.30. De lessen worden verzorgd door vrijwilligers Saday Elliot en Sven Koster [Beiden lid van de Stibula jeugdvrijwilligers groep], zelf ook spelers van de Stibula schaakgroep. De bedoeling is het volgend jaar ook een toernooi te organiseren op Stibula.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page