top of page

Ondernemerschap & Latour

Ondernemerschap & Latour!

Al enige tijd is er aan een ondernemer toestemming gegeven voor het opzetten van een mobilie Food Unit aan de Latourweg. Dit net voor het voetbalveld dat onderdeel is van het buurtcentrum Stibula. Bij de uitgifte van de vergunning is er geen overleg geweest met de beheerders van het Centrum. Nu ruim 6 maanden verder zijn de eerste tekenen van overlast duidelijk te merken. Het trotoir is overbelast door de auto's en het bouwsel. Ook urineren de bezoekers van de mobile unit, net tegen de schutting van het voetbalveld waar onze kinderen dagelijks gymen. We horen graag uw mening als buurtbewoner.

Drop ons een comment of video met uw mening op onze facebook page.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page