top of page

Eendaagse bak cursussen bij Stibula

LATOUR - Sinds het laatste kwartaal van 2018 zijn de vrijwilligers bij Stibula bezig om de omgeving bewust te maken van gezonde voeding. Een van de manieren voor het krijgen van gezond voeding is die zelf klaarmaken. Gelet op de vele foto's van eetzaken die gesloten worden door de DC's omdat die zich niet houden aan de hygiëne en het prijskaartje dat hangt aan het kopen van voeding heeft zelf koken zeker meerdere voordelen.

De bewustwording rondom gezonde voeding wordt gedaan middels informatie sessies en ook door het verzorgen van kook en bak cursussen. Omdat na de eerste cursussen bleek dat de interesse in de kook en bak cursussen erg groot was is dit en vast onderdeel geworden van de activiteiten binnen Stibula. Tegenwoordig zijn er zelf op aanvraag regelmatig eendaagse bak cursussen. Voor de maand juni staan er een aantal van deze eendaagse cursussen op schema. Wil jij ook meedoen? Geef je dan gauw op

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page