top of page

SUPPORT ONS

JOIN

1

Help begeleiden

Stibula is altijd op zoek naar mensen die bereid zijn zich in te zetten om jongeren te begeleiden. Dit kan op het gebied vcan educatie, sport, maar ook de sociale waarden en normen. Wilt u als vrijwilliger jongeren helpen begeleiden, maak dan contact met ons. 

DONEER 

Stibula voert haar activiteiten uit mede dankzij onze donateurs. Het centrum onderhouden en het organiseren van allerlei activiteiten voor jongeren en ouderen uit Latour en omgeving kost nou eenmaal geld. Wilt u ook een financiele bijdrage leveren aan het sociaal werk van de stichting? 

Maak dan vandaag contact met ons.

Wordt VRIJWILLIGER

WIJ ZIJN ALTIJD OPZOEK NAAR VRIJWILLIGERS, SLUIT JE AAN!
2

Onze projecten

Stibula voert verschillende projecten uit voor de bewoners van Latour en omgeving. Enkele van de aandachtsgebieden van deze projecten zijn het milieu, kinder opvang, ICT, zelf redzaamheid en jeugd trainers (jonge coaches).

3

Netwerken

MAAK HET VERSCHIL!
597 493664

Voor de uitvoer van projecten werkt Stibula samen met verschillende personen, organisaties en instanties. Zo werkt Stibula o.a. samen met het Ministerie van Sport en Jeugdzaken, het Ministerie van Volksgezondheid, het Districts Commesariaat Paramaribo Zuid West, de Nationale Anti drugsraad, het Korps brandweer Suriname (KBS), het Korps Politie Suriname (KPS), het bedrijsleven in en rondom Latour, scholen in Latour en Omgeving, UNDP, Unicef, PAHO, WWF, Scouting, KNVB, De Wilde Gansen, Suriprof, de media en vele andere bedrijven en organisaties. 

Stibula werkt veel met vrijwilligers. Dit zijn mensen die de verschillende activiteiten van Stibula zonder betaling ondersteunen. De vrijwilligers organiseren niet alleen events, maar houden zich ook bezig met het geven van voorlichting aan de buurtbewoners, het uitvoeren van projecten en het voeren van de communicatie rondom Stibula.

Wil jij ook een sociale bijdrage leveren? Loop langs of maak contact, we kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken. 

bottom of page